dilluns, 26 d’octubre del 2009

A FER PANELLETS . . . . PER TOT SANTS


A FER PANELLETS . . . . PER TOT SANTS

Taller de panellets.
El diumenge 25 d’octubre d’enguany, es realitzà el taller de panellets. Hi assistiren 20 participants amb ganes d'aprendre i tenir la satisfacció de fer els panellets per tot sants.
Heus ací la recepta que ens donà el mestre pastisser.


Més fotografies del taller de panellets

La recepta.
1 Kg. d'ametlla molta
800gr. de sucre
200gr. de patata bullida i xafada
ratlladura de pell de llimona
150cc. d’aigua
Pinyons, ametlla trencada, codonyat, coco ratllat, cafè en pols, etc. pels diferents gustos que cada un vol fer.

Barrejar tots els ingredients i deixar-los reposar a la nevera un mínim de 24 hores, tapat amb paper film.
El forn ha d’estar calent, és millor el forn sense aire, doncs l’aire asseca la pasta.
Un cop fet les diferents parts i boletes segons els gustos personals es posen al forn 10 minuts.
Al treure els panellets de pinyons o ametlles els pintarem quan estan calents encara amb una barreja d'ou batut, unes gotes de llimona i sucre.

Us animen a fer panellets i de fer-ho, us desitgem molt d’èxit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada