BASES VI CONCURS FOTOGRAFÍA 2023

 

VI Concurs de fotografia digital

TALACTIVA 2023Àmbit : TALAMANCA

Projecte: Presentació per la FESTA MAJOR
 
Participants :  OBERT A TOTHOM

Jurat : ALMENYS TRES PERSONES QUALIFICADES

Publicitat: CANALS HABITUALS (Cartelleria, Premsa, etc.)

                           

 

 

BASES CONCURS FOTOGRÀFIC

VI Concurs de fotografia digital de Talamanca

TALACTIVA 2023

 Objectiu:

El concurs de fotografia de TALAMANCA,   organitzat per TALAFOTO Grup fotogràfic de TALAMANCA ACTIVA -TALACTIVA- , vol fomentar la pràctica de la fotografia entre els seus associats, conciutadans, i en general tothom qui estimi el nostre poble, per conèixer-lo millor i promocionar-lo. 

Termini d'admissió:     fins el 8 d'agost del 2023                        

Jurat:     10 d'agost del 2023                                       

Veredicte i entrega de premis:     12 d'agost 2023, a les 12h (segons disponibilitat)

Lema d'enguany:     RACONS DE TALAMANCA                   

Cal remarcar que entenem “Racons” com a espais urbans, pe: balconades, finestres, cases, carrers, places etc. Per tant, queden exclosos paisatges, camins, boscos, plantes, etc.Participants:
La inscripció és gratuïta i oberta a qualsevol persona, aficionada o professional, excepte els responsables de l'organització del concurs.
Cada participant pot presentar un màxim de 3 fotografies.

Admissió:
El termini comença el 15 de juliol i s'acaba el 8 d'agost del 2023.

Inscripció:
Per inscriure's en aquest concurs cal que envieu les vostres fotografies a l'adreça de correu  concursfoto@talactiva.cat
Al cos del missatge cal que indiqueu el vostre nom i cognoms, població, el vostre pseudònim (optatiu), i un telèfon de contacte.
Per cada fotografia que adjunteu al missatge caldrà que indiqueu el nom de l'arxiu, el títol de la fotografia i la localització.
No s'admetran fotografies presentades de cap altra manera.

Format:
Les fotografies s'han de presentar en format digital, concretament a JPG, amb una mida mínima de 3.000 píxels pel costat més llarg i un pes màxim de fitxer de 8 mb.
S´admeten fotografies en color i en blanc i negre, amb totes les seves variants.
Les fotografies que no s'ajustin a les normes no podran entrar a concurs.

Premis:
1r. Premi: Guardó i un àpat per dues persones en un restaurant del Poble

2n.Premi: Guardó i un àpat per dues persones en un restaurant del Poble

3r. Premi: Guardó i un àpat per dues persones en un restaurant del Poble

Jurat:
Estarà format per persones especialistes al món de la fotografia i almenys un membre de l'organització, que no tindrà vot ni veu, com a secretari del jurat.

El veredicte serà inapel·lable i es farà públic, al Casal del Poble el 12 d'agost del 2023 a les 12h. Els guanyadors seran informats prèviament a l'acte.

Exposició:
Un dels objectius d'aquest concurs és organitzar una exposició amb les fotografies guanyadores més una selecció de les 10 més valorades pel jurat.
Aquesta exposició es farà al Casal de l'Ajuntament durant els dies de Festa Major, com a activitat lúdica de la Comissió de Festes de l'Ajuntament de Talamanca Totes les fotografies que participin al concurs es mostraran en un àlbum fotogràfic a la web de  TALACTIVA (talamancaactiva.blogspot.com.es)


Drets d'autor :
Els autors són els únics propietaris dels drets de les fotografies i només cedeixen els drets d'exhibició i publicació de les imatges que presentin temes relacionats amb aquest concurs, a excepció de les fotografies premiades que queden en poder de l'arxiu fotogràfic de TALAFOTO, que es reserva el dret de publicació.

El fet de presentar-se a aquest concurs fotogràfic implica l'acceptació d'aquestes bases tot quedant l'entitat organitzadora facultada per resoldre els casos no previstos.

El fet de presentar-se a aquest concurs fotogràfic implica l'acceptació de les bases  i queda l'entitat organitzadora facultada per resoldre els casos no previstos.


oooOOOooo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada