diumenge, 19 de juliol del 2009

CONCERTS D'ESTIU 2009 - VEUS AMIGUES GRUP


L'AGRUPACIO CORAL TALAMANCA VA ORGANITZAR:
CONCERTS D'ESTIU 2009
Dia 18 de juliol de 2009
A 2/4 de 8 del vespre
A l'Església Parroquial de Santa Maria de Talamanca.
VEUS AMIGUES GRUP
Cançons tradicionals i d’arreu.
Els components del grup son Montserrat Cases, Pau Cinos, Pere Díez, Elisabet Soler, Ernesto Torres i Anna Vilageliu sota la direcció d’en Pere Díez i acompanyats del pianista Eduard Vila.
VEUS AMIGUES va néixer l’abril de 2009 i aquest concert de Talamanca era la seva segona actuació. El programa, molt variat, van saber combinar-lo per atraure al públic assistent que, des de el primer moment es va deixar seduir per unes veus excel·lents i un alt nivell en l’execució. Tots vàrem tenir la sensació de la complicitat que el grup va anant buscant durant tota l’actuació. Al final va haver-hi tres “propines” per un públic molt entusiasmat. L’Església de Santa Maria de Talamanca, amb un ple absolut, va ésser un marc ideal. Tots els assistents van agrair efusivament aquesta agradable vetllada.
Programa: Moon River - The Prayer - T'estim i T'estimaré - Memórias de una vieja canción - May Way - L'Invito - La Flor de la Canela - Youkali - Soave sia il vento - Beatiful Love - Il baccio - Granada - Serenata - Jovenivola - Com és el mar mariner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada