dimecres, 3 de novembre del 2010













El passat cap de setmana de la castanyada, Talactiva va organitzar algunes activitats relacionades amb les dates en què ens trobàvem.
Diumenge 31 d’octubre al matí, varem trobar-nos al Casal del Poble per buidar carbasses. L’activitat va tenir una molt bona acollida, tant per part de la canalla i el jovent, com per part dels pares que hi van participar. Varem aconseguir aplegar una quarantena de persones que varen buidar unes 20 carbasses. Els més petits, varen dedicar-se a fer garlandes tot retallant figures de feltre o de goma/escuma amb motius de Hallowen: ratpenats, bruixes, gats negres, carbasses, etc.
A la tarda, unes quantes bruixes de Talamanca varen pintar les cares d’aquells nens i nenes que ho van voler. La participació va ser força activa, i a continuació es va organitzar un espontani cercavila amb els més menuts.
En fer-se fosc, cap a quarts de set de la tarda, els més valents varen pujar a la sala del casal per veure la pel·lícula Sleepy Hollow, pel·lícula de Hallowen per excelència, que explica la llegenda del genet sense cap.
Per tancar aquesta jornada festiva, al vespre, l’Associació de Propietaris de Talamanca va organitzar a la Bassa dels Ànecs una Castanyada Popular amb el suport econòmic de l’Ajuntament de Talamanca, que va convidar a castanyes, moniatos i vi dolç. Al voltant del foc, la vetllada va resultar molt agradable i engrescada.

Fotografies de la Festa de la Por i de la Castanyada.
http://picasaweb.google.com/talamancaactiva/TotsSants2010#


.-.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada