diumenge, 27 d’abril del 2014

EQUITROBADA TALAMANCA 2014

EQUITROBADA 2014
ASSOCIACIÓ DE MARXES A CAVALL DE CATALUNYA
TALAMANCA dies 3 i 4 de maig
programes d’activitats

1714  EL POBLE I LA BATALLA DE TALAMANCA
estem tots convidats a participar-hi
fem entre tots una gran festa

enllaç pels programes i informació
EQUITROBADA TALAMANCA 2014

Desfilada pels paratges de la Batalla de Talamanca.
Commemoració del seu Tricentenari.
La batalla de Talamanca es lliurà el 13 d’agost de 1714 i enfrontà les tropes catalanes del Marquès de Poal amb les tropes borbòniques del Mariscal de Camp José Carrillo de Albornoz, duc de Montemar.
Els participants a la Equitrobada faran una passejada a cavall pels indrets on es va desenvolupar la Batalla de Talamanca. La desfilada l’obrirà un regiment de cavalleria amb uniformes de l’època i la resta de participants portaran una vestimenta adient a aquest esdeveniment.
Amb la col·laboració de l’Associació de Miquelets de Catalunya, l’Associació 1714 de Moià i gent del poble, es farà una recreació dels llocs d’acampada de les tropes Catalanes del Marquès de Poal. Es muntaran un parell de campaments d’intendència dels Miquelets amb recreació de l'època, on els visitants a la festa podran veure amb proximitat els regiments de soldats fent maniobres de formació i desfilades.

A demés hi haurà un mercat d'artesans, exposició de selles d’època, espectacle de Doma i Volteo i visites al Castell entre d’altres. (veure programa d’activitats).


.-.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada